She can fuck you good

Fredag idag, hade en skapligt nice sovmorgon och tog sedan bussen till skolan. Snart slutar vi nog och då ska jag ta mig till stan för att köpa lite kläder jag hängde undan igår. Sedan ska jag kolla på Vampire Diaries och mysa tills klockan blir 4 då det blir lite annat. Ha de fint!

Söndag

Ingen fantasi för rubrik, för trött för det. Haft en jätte mysig dag/kväll i norrköping med god mat och halv kassa filmer haha, kul det med. Men tåg resan hem var däremot inte den roligaste, tåget var försenat ca 2 timmar... kul. Aja sånt händer men nu ska jag faktiskt ta och dejta min kudde och kolla på något avsnitt av någon serie. Imorgon blir det första praktikdagen i skolan på Succé, kommer nog bli riktigt nice!
sovgott
lite god dricka

Im gonna live My life

Sitter i soffan här då och väntar på att folk ska resa sin feta arslet upp så de kan joina mig i vardagsrummet, det roliga är att det är en etta! Haha bara jag som tyckte det var kul. Sitter iaf och lyssnar på dunka dunka och dricker vatten, måste vakna känner jag. Gårdagen var riktigt kul faktiskt. Först var vi hos Johan och tog sedan taxi till t3 och sedan till andreas och sen till cronwell (ingen aning om stavning) och sedan till Micke och sedan till Emil och sedan till Micke igen. Mycket spring kan jag tala om för er, träffa många sköna människor både tjejer o killar, nu idag är man lite smått hungrig. Lite High on life också kanske? Haha shit har inte somnat än känns det som. Aja nu blir det vakna och sedan gå och käks kyckling o potatis klyfter till en bakisfilm innan tåget för oss hem.