Wide Awake

Som mina vänner väl vet så klagar jag en del när jag är sjuk och det har jag nu blivit... inte kul! Halsen gör ont och fan nej vill inte, demonstrerar mot skiten och tar mig ut i solen för en tripp mot stan och sedan besöka min bästis lite. Köpte nydligen en ny parfym, Ralph Lauren nr 2 luktar såå gott!


P&K
 

Sluta jiddra bror

 
 
Kan sitta i flera timmar och bara nöta denna låt, så jävla skön. Mycket bättre än orginalen! Ser också att blogg.se har fått sig en liten uppdatering, på tiden! Om ni inte hört han lyssna!

Show me what i'm looking for.

Sommarn är snart över och det känner man när skolan snart drar igång. Det är en vana skola, sommarlov. Men snart blir detta inte längre min vana utan jag måste börja om att bygga upp nya. Vill inte, vet inte vad jag vill riktigt och det är det jag måste ta reda på men vem vet något egentligen? Önskar jag gjorde. Sitter uppe och kan inte sova, vakna vid halv 5 i eftermiddags så inte så konstigt. Imorgon väntas jobb hela dagen, hoppas penseln samarbetar med mig. Det är också min sista lov dag, panik. Äh, ska börja bygga upp denna termin med ett nytt gym kort, känner att det var ett tag sedan jag verkligen rörde på mig och tror även det bara skulle vara bra för mig. haha taggar typ springa på rullbandet på hälsogymet som jag gjorde en gång i tiden. Har även lite små saker jag måste fixa bland annat hämta min klänning som är 2 månader försenad, tack nelly! Därefter måste jag köpa ny iphone laddare och förmodligen headset. Nej ska slå på ett till avsnitt av Charmed innan jag försöker sova igen. Förhäxad heter det på svenska, vet ej om någon av er sätt det när ni var mindre? Kom att tänka på det för några veckor sedan och var bara tvungen att kolla på det igen.
 


 
 
Puss och godnatt.