Jag har sommarlov

Kommer inte uppdatera denna blogg nu när jag har sommarlov, tycker jag att jag kan göra lite roligaste saker. Så jag säger hejdå bloggen ett tag, kommer säkert dock hända att jag slänger upp ett eller annat inlägg då och då när jag vill uppdatera er lite. Ifall så är sommaren igång, Igår blev det stockholm och gröna lund sen natt snack mys med bästavän då vi delade på en vinare och satt o softa lite. Älskar lov, helt underbart! Åkte allt, finns fan inget bättre eller roligare än karuseller! Åkte typ Insane 3 gånger haha, men läskigaste var nog spökhuset haha shit fyfan vad vi sprang och skrek. Det började ute med en docka som egentligen var en gumma som upprepa samma äckliga ord "rör inte spaken" haha. Imorgon är det Midsommar kommer nog spenderas i brevens tillsammans med fina, hoppas ni får en fin midsommar.

Sommarlov

Sitter nu för sissta gången innan sommarlovet, på min mors jobb iväntan för skolan. Blir en kort och slapp dag och för ca 8 timmar skickade jag precis in mina 2 sista inlämningar. Mina betyg denna termin verkar se ganska sisådär ut, g-vg. I 3:an har jag bestämt mig för att verkligen yta tag i pluggandet! Ikväll blir det fira in det nya och mitt allra sissta sommarlov. Sedan ingen mer skola om jag inte ska plugga vidare. Lite sorligt, dessa två år i skolan har gått så jävla fort att det är sjukt! Kommer sakna skolan när jag går ut känner jag! Ha en fin avslutning ♥
våran sissta photobooth bild med klara för 2:an hihi sorligt.

Love me Back

Plugga suger, tur att det endast är en vecka kvar... kommer dock fan inte hinna med allt känns det som. Ett år kvar i skolan fyfan så tiden går fort, helt sjukt. Har lärt mig mycket och haft så otoligt kul tsm med min klass och detta sista år kommer nog bli det bästa! Nu ska jag plugga lite och sen sova tidigt. Morgondagen blir en kort dag i skolan sedan ner på stan och strosa lite innan det mat och fix innan man drar på 80-tals fest hos ida! Kommer nog bli super, dricka och festa! Efter det blir det nog krogen eller så får vi se vad som händer i stan senare på kvällen.
puss o godnatt