Oh you look so sweet

Igår, fredag, beslöt sig mig o emelie efter lite snack och pizza mys för att dra till Riva och kolla läget. Var riktigt trevligt ska jag säga er, ganska skönt att bara dra ut på krogen ibland o sätta sig o ta en öl eller två. Vid stängning drog vi hem och hade den sjukaste "efterfesten" någonsin, haha tror jag aldrig har varit med om något liknande. Vad som hände är dock privat men ville bara dela av mig att det var riktigt jävla sjukt. Gick o la oss runt halv 6 och upp vid 1, då vi drog och käka baguett och räkor och spela lite kort tsm med emelies far, riktigt mysigt. Nu tänkte vi ta det lugnt resten av kvällen och slå på någon film, men blir nog en sväng till Riva idag igen. Live musiken var riktigt bra den med, men hoppas ni får en fin lördag gott folk.

Fuck snön som kom inatt!

"This One Time At Band Camp"

Haha för er som har sätt American Pie fattar, hoppas jag? haha iaf, skolan idag var soft. Var först o lyssna på någon föroläsning och sedan rast då jag åt en skagenmacka, good var den! O en svenska lektion för att sedan sluta vid 1! Nice, älskar fredagar. Nu har jag cyklat hem i det kalla blåsiga vädret och även träffat bästavännen en stund. Ska nu börja städa lite o sedan kolla på de senaste avsnitten av vampire diaries och secret circle! Har jag sagt att jag gillar fredagar?

Ibland behöver vi alla en knuff.

Något jag har märkt är att vädret bestämmer ofta på vilket humör man är på, regnar det ute och man måste gå ut så suger det, men är det sol o varmt då får man ett leende på läpparna. Aja för tillfället tittar solen in i mitt lite sådär stökiga rum. Igår blev det utgång i Norrköping, drog först o kolla på fotboll, åt en pizza o drog en cider innan vi drog till t3 och sedan vidare till vasa. Efter det blev det en stor jävla big mac på donken, jag var inte lite hungrig ;) Idag mår jag konstigt nog ganska bra, sjukt trött däremot har nämligen jobbat i ca 2,5 timme. Nu väntas en god jävla middag och serie mys!

Gotti..
Hade även på mig de nya jeansen.