Sista dagen i Maj

Är inte detta taskigt, det Blair gör mot Chuck? Även fast han kanske intalar sig att han har gått vidare så har han ju såklart inte det, och bara för att Blair ska få det bekräftat på hennes vis så gör hon så mot Chuck. När hon vet att han älskar henne. ♥

.
.
Annars så har jag legat inne de senaste dagarna tsm med feber och halsont som aldrig förut, kanske såg inlägget här nere... Har inte mått så jävla bra, inte nu häller men är på bättrings väg. Har iaf fått gjort lite plugg och idag är det engelska plugg som gäller, frågan är bara om jag kan slita mig från gossip girl tittandet? Snart sommarlov och det taggar vi!

FEB

HATAR ATT VARA FUCKING SJUK. HAR ALDRIG I MITT LIV HAFT SÅ ONT I HALSEN SOM IDAG, HELT JÄVLA SJUKT. KAN INTE SVÄLJA OCH BÅDA MINA MANDLAR ÄR FETT SVULLNA. HATAR ATT MAN MÅSTE GÖRA SAKER FÖR ATT BLI FRISK, VILL BLI FRISK NU! ORKAR INTE LIGGA HEMMA I MIN SÄNG OCH TYCKA SYND OM MIG. FAAAAAAAAAAAN FÖR SJUKDOMMAR.

Hel och Ren

Japp nu är man hel och ren precis efter duschen, efter skolan blev det ner på djulö och steka!! Så nu har man fått lite färg iaf och kanske lite för mycket i ansiktet haha, äh tonar nog ner snart. Nu ska jag blåsa håret och sminka min lite innan jag möter upp bästavän så tar vi tåget till norpan. Kanske tar någon pizza och öl på stadsparken innan också det får vi se om vi hinner med. Kommer nog inte blogga någe mer denna helg tyvärr, ska festa lite idag och imorgon blir det nattklubb på båten nere i norrköpings hamn! VIP. haha nej då men det ska bli kul. Och på söndag om jag kommer upp någon gång blir det fira mamma på morsdag.

Ha en bra helg!