Fredag

Efter ett antal timmar sömn så vaknade jag och mådde lika illa, fan hatar att vara sjuk. Skönt nog är min feber borta så klunkar te just nu. Efter helgens allt städande har bilderna på vårt hus kommit ut på hemsidan. För dem som inte vet ska vi flytta och vårt hus är till salu. 
 
http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=44BIUKN04PNKB0UP
 
Här har ni länken om ni vill gå in och kolla på bilderna.
 
 
(Några bilder)

Kryssningen

Kryssningen var jävligt skoj, det blev allt från umgås med folk till biljetter till vip:en till dansa till att snubbla till att supa men det fatta ni nog. Ja massa skoj var det. Dagen efter, då typ alla var påt igen tyckte jag alla var dumma i huvet, men kanske skulle gjort samma sak som dem för mådde inte så jävla bra som vanligt hehe. Fan vad jag klagar. Iallafall Idag har jag sovit och nu mår jag bajs rentutsagt. Tror jag börjar bli sjuk då min hals gör ont och känns som jag har feber. Nu sitter jag och bara stirrar i datan och väntar tills morgon dagen då the vampire daieries kommer ut, vet jag är en nörd men älskart <3 Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och hoppas alla hade en bra kryssning puss!
 
har inga roliga bilder så får bli på min otroligt söta och mest älskade lilla hund.

Det här med rubik är lite svårt ibland

Idag har jag mått som en påse skabb, alltså skit. Paulina frågade om jag ville joina och festa hos billy och så blev det också. Hade en riktigt trevlig kväll :) Men som vanligt blev jag skit bakis. Tänker på om min kropp inte riktigt tål alkohol eller om det är jag som dricker för mycket? Känns ju inte värt det dagen efter att dricka 5 glas vin lixom. Nu har jag äntligen fått i mig en macka och snart kommer tjejerna hit för lite mellomys med massa gott! Tror jag beställer hem en pizza också hehe det är jag värd! puss
 
(bilden som inte gick att vis ai inlägget nedan.)